Häng i Tyresö.

Imorgon åker Efi och Michalis vidare upp till Stugan och de kommer ha det såå härligt, det är jag övertygad om. Lite stads- och turistliv har de fått uppleva med besök i Gamla stan, Storkyrkan, lunch i Kungsträdgården där de fick trängas tillsammans med Kulturfestivalen, promenad både på Hamngatan och Drottninggatan (bara det räcker ju!) och en tur upp till mitt kontor på tolfte våningen där de fick ta del av Stockholm ovanifrån. Idag hängde vi bara i Tyresö med en promenad via Tyresö kyrka och Tyresö slott till Notholmen. Det låter kanske inte så spännande men med tanke på att våra kyrkogårdar ser helt olika dem på Cypern så tror jag att det var lite intressant. Gröna gräsmattor och vackra planteringar under gravstenarna. Även slotten var spännande, på Cypern finns ju inga sådana runt husknuten direkt.


En nästan osynlig Efi står vid foten av den enorma eken som står i slottsparken vid Tyresö slott. Hur gammal kan den vara?
Och hur gammalt är det här fällda trädet? Diametern är i vilket fall längre än Malte! 🙂

Väl framme på Notholmen kunde mamma inte låta bli att leta lite efter den cash som vi inte hittade förra gången vi letade. Vi misstänkte att den låg under en stor stenbumling och ni kan förstå lyckan när Malte fick det ärofyllda uppdraget att ställa sig på alla fyra och titta under. Vi trodde honom först inte när han sa att han såg en låda men jodå, han hade ju helt rätt. Fram med den och registrera!

I övrigt har Michalis för första gången klippt en gräsmatta med handjagare. Jag gissar på att han tycker att en bensindriven är snäppet enklare! 🙂 Ikväll goffar vi något riktigt svenskt – lösgodis!

4 thoughts on “Häng i Tyresö.

  1. Äntligen lite bilder! Men du.. Fortsatte de turkosa temat från bröllopet även idag? :p

  2. Jag vet! Det var som att de hade en hemlig klubb som jag och Efi inte fick vara med i! 🙂

  3. Pingback: Nyårskrönika 2012 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *