Häng på Cypern

Det är det jag har gjort idag. Hängt. Vädret har väl varit sådär men med tanke på att jag kom från minusgrader och snö så har jag absolut ingenting att klaga på. Det har varit lite molnigt och när det blåser så blåser det kallt. Vindenkommer från snötäckta Troodos så det är inte så konstigt. Så fort solen tittar fram är det dock varmt och skönt!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att vi har handlat lite mat. Efter det åkte vi till ett ställe där mamma och pappa vet om att det finns en massa hemlösa katter. Det här är inte lopptäckta äckliga undernärda katter, utan de såg snarare mycket välmående ut. Människor åker tydligen dit och matar dem hela tiden. Det finns ju gott om engelsmän i området och de gillar katter.

Det såg lite coolt ut när vi kom med bilen. Så fort vi klev ut kom det katter ur alla buskar runt om. De visste varför vi var där. Söta var de också!

Efter kattbesöket åkt vi vidare till en sor tomt där detväxer en hel del citrus och annat. Mamma och pappa känner mannen som är trädgårdsmästare där och vars uppgift är att ta hand om träden. All frukt som växer på dem är ägarna dock inte intresseradeav så med jämna mellanrum åker mina föräldrar dit och fyller sina påsar med frukt. Säsongen är tyvärr över så vi fick inte med oss så jättemycket, men några citroner, apelsiner och avokados plockade vi. En avokade som satt väldigt högt upp ett träd var så stort och fint att pappa bara måste ha det. Det blev till att klättra lite, men det var det värt för avokadon var så stor att den inte ens ryms i min hand.

Ja, det är vad jag har gjort idag, och det är tydligen vad mina föräldrar sysslar med om dagarna. Några småutflykter men mest häng och det passar väl ingen bättre än mig!

Ett svar på ”Häng på Cypern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *