Här kommer min lille fullgubbe!

IMG_3467.JPGIMG_3469.JPG

Han ser iaf ut som ett litet fyllo när han vinglar omkring i huset. Han kan gå rätt långt men då gäller det att han tar det lugnt och balanserar med armarna. Alltför ofta tycker han att det är så himla kul att gå att han nästan börjar småspringa och så viftar han med armarna av lycka. Då landar han rätt fort på rumpan :).

I övrigt är det rätt lugnt här borta, därav tystnaden på bloggen. Nu när ”vardagen” är tillbaka har jag passat på att ta det riktigt jäkla lugnt när jag kan. Efter att jag har lämnat Malte på förskolan går vi hem och parkerar oss framför Våra bästa år. Jag behöver lite sånt just nu, lite tid att bara hänga. Och det är ju inte varje dag jag kan göra det heller, Malte går ju bara i förskolan mån-ons. Sen måste vi aktivera oss! Precis som förra terminen kommer jag att ansöka om dispens så att Malte får gå på torsdagar också. Att hänga på öppna förskolan med bebisarna och deras tvååriga storasyskon tror jag inte att han är så intresserad av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *