Härliga söndag!

Det första jag gjorde när jag klev upp på morgonen var att dricka en kopp kaffe och gå ner till gymmet. Att äta frukost och låta den sjunka undan kände jag att jag inte hade tid med. Tänk om lusten och motivationen skulle försvinna!

Jag lät benen vila och tränade bara styrka i överkroppen. Jag var helt slut efteråt och kunde gå hem mycket nöjd i sinnet. Jag känner verkligen att jag är på gång nu, att jag orkar!

Hem för frukost och sen blev det en långdusch. Malte var lite småkinkig men han blir alltid glad om han får bada lite. Eftersom vi inte har ett badkar så får Malte bada i en badbalja på golvet samtidigt som jag duschar. Den perfekta ursäkten för mig att få duscha länge, men jag ser ändå fram emot att ta ett lika långt bad i huset sedan.

Jag hade sparat på benen på gymmet men det tog jag igen när jag och Lina gav oss ut på jakt efter ett café i Söderort. Vi gick bort till Sandsborg där mysiga Enskede gamla bageri ligger. Det var tyvärr stängt så vi promenerade vidare till Sockenplan där det finns ett café precis bredvid thaien. Fullt så klart. Vi gick vidare, den här gången mot sunkiga Gullmarsplan för att se om det finns ett ännu oupptäckt café där. Svar nej, inte som vi kunde hitta i alla fall, så vi tog det säkra kortet och gick över Skanstullsbron. Söder kan man lita på, speciellt Gunnarssons.

Efter två timmars promenerande var jag inte längre lika sötsugen utan istället hungrig så jag smaskade i mig en klassisk ost- och skinksmörgås med en liten godbit efteråt. Detta medan vi pratade vidare om jobb (Lina är också lärare), familj, mat och resor. Härligt! Snacks om den perfekta dagen! Träning, promenad i plusgrader och fika på Söder. Sådant sysslar jag med alldeles för sällan. Var Malte var? Hemma med pappa så klart.

3 thoughts on “Härliga söndag!

 1. wohoo, träning, jag applåderar! Visst kommer det bli svårt
  att hitta tid till träning. Hoppas du fastnar för löpningen, för
  det kan vara lite av en räddning. Mina planer för när jag börjar
  jobba är att jag satsar på löpningen i veckan, eller i bästa fall
  drar mig till friskis nån kväll. Och så får det blir gymmet på
  helgen. Fördelen med löpträning är ju att man slipper åka nånstans
  för att träna. Dessutom ska det bli grymt skönt när rondellen med
  den nya infarten till Tyresö är klar till hösten. För som det är nu
  måste jag åka genom och runt hela centrum för att ens komma till
  friskis, inte kul. Blir ju bättre när det bara är förbi blinkljusen
  och sen är man nästan där…

 2. Shit så grymt!
  Jag var ju helt pepp på att dra igång som vanligt imorgon med vardag och allt, men så är min knäppa tå där och förstör allt. Surt sa räven… Hoppas kunna tejpa den så pass att jag kan ta mig runt i ett makligt tempo och iaf få lite motion!

 3. Det är så typiskt att man alltid blir sjuk eller skadar sig när man äntligen har blivit motiverad att sätta igång! Tejpa och testa, annars får du vänta ut det helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *