Heldag hos Lovisa

Det är kallt ute nu. Vi gick hela vägen hem till Lovisa idag och hon bor mitt i city. Det var sista gången i år utan en åkpåse för fleecefilt räcker inte till. Jag ska ta mig till Barnens Hus i morgon för att hitta en som fungerar med vår City Mini.

Om man bortser från att det var kallt så hade vi en kanondag. Malte och Sixten fick leka bäst de ville medan jag och Lovisa kunde slappa i soffan. Sixten hade massor med leksaker som Malte ville klämma på. Sixten tyckte att det var roligt att få besök men helst av allt hade han nog velat ha sina leksaker för sig själv. Man måste ju markera sitt revir!

Efter lek så var det dags för småkillarna att sova. Vilken tur för oss då att det var lunchdags för mammorna. Vi bäddade ner de små i vagnarna och gick ner till Hurtigs där vi köpte med oss sallader. Där mötte vi också upp Elin och hennes söta Hugo. När alla hade vaknat och vi mammor var mätta hade Malte alltså ännu en kompis att leka med. Inte nog med det så kom Sixtens moster Agnes också och hon hade energi för att underhålla hela skaran!

Jag är helt slut efter idag. Jag vet inte varför egentligen men jag bara längtar efter sängen och klockan är inte ens nio. Natti på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *