Heldag i Boo Gård

Lagom till att Malte vaknat från sin förmiddagslur kom Lovisa och Sixten och hämtade upp oss. Vi skulle nämligen tillbringa dagen ute i solen hemma hos Elin och Hugo i Boo Gård. Ett stort härligt hus mötte oss, gott om plats för grabbarna att få röja hämningslöst. En lagom lång promenad runt i Boo Gård tog vi för att till slut hamna på Hemköp för inhandling av tacolunch. Det var åratal jag var i Boo Gård sist och jag har nog aldrig promenerat runt bland husen heller utan bara varit med på något midsommarfirande så jag blev överraskad av hur fint det är där ute. Vilka läckra hus det finns!

Tillbaka hos Elin började vi laga mat och allt hade varit helt underbart om det inte hade varit för illamåendet som sakta tog över min kropp. Trots min hunger kunde jag knappt äta och fick till slut avbryta måltiden och lägga mig på soffan medan Sixten och Hugo tog hand om Malte.

I en halvtimme låg jag där och mådde riktigt dåligt men när jag sen pallrade mig upp och kom ut i friska luften kändes det lite bättre. Efter en heldag hos Elin åkte vi hem och illamåendet försvann. Det måste ha varit blodsockerfall eller nåt.

Förutom mitt helt sjuka illamående hade jag och Malte en kanondag! Åh vad härligt det blir att bo i hus när det nu blir, härligt att bara kunna trampa ut genom altandörren och sitta i solen! Tack Lovisa och Elin för en toppendag!

Medan jag låg på soffan och uschade mig tog Lovisa jättefina bilder! Det syns verkligen hur kul de har! Och det missade jag…

Imorgon kommer J hem. Äntligen! Det är väl ändå på tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *