Heldag på SETT

20120425-215242.jpg
Lugnet innan entrédörrarna öppnades. Här hade jag ingen aning om vilken överraskande rolig dag jag hade framför mig!

Oj oj oj! Jag är helt slut! Jag har haft en lång och rolig dag på Kistamässan där SETT huserar i dagarna två. Vi var där tidigt och fixade vår monter och trots att den kanske kändes kal och inte så ombonad hade vi konstant besökare som satte sig i våra soffor och bara pratade och hängde. Jättetrevligt! Precis som vi ville ha det; en oas att ta en paus i när skavsåren gjorde sig påminda. Godiset gick åt i en rasande fart, efter bara några timmar sprang jag iväg till Kista Galleria och köpte fem fulla påsar med godis. Det är slut och nytt får köpas in imorgon. Jag hade ingen aning om att man äter så mycket godis på en mässa, men med tanke på att det var över 2000 besökare bara idag så kanske jag hade kunnat räkna ut det… 🙂

20120425-215503.jpg

Att åka kommunalt fram och tillbaka till Kista hade jag ingen lust med så jag tog mod till mig och tog bilen. Lite nervöst var det men det gick bra. Att byta fil när man inte är ensam på vägen känns fortfarande lite svajigt. Och att följa skyltar är tydligen inte min grej för trots att jag tog sikte på att åka genom stan när jag skulle hem, så hamnade jag på något vis ändå på Essingeleden. Jag vet inte ens var jag gjorde ”fel” men hem kom jag i alla fall! Imorgon har jag ännu en SETT-dag framför mig och på kvällen plockar jag upp mina föräldrar på Arlanda. Sen kör vi helg!

5 thoughts on “Heldag på SETT

  1. Bra att du tog bilen! Har man vågat en gång så gör man det igen! Man får inte fega ur för då slutar det med att man aldrig tar bilen. Men jag har fortfarande svårt att våga köra i stan…har vissa ställen jag åker till varje gång bara för jag vet exakt hur man kör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *