Heldag i Farsta Centrum

Jag som hela tiden har tyckt att Sickla kryllar av föräldralediga mammor hade inte räknat med att Farsta skulle ta upp kampen om barnvagnarna. Nu när jag har gått runt där en hel dag kan jag konstatera att jorå, visst finns vi även där. Det kryllar av oss kan man till och med säga. Men det var ett rätt barnvagnsvänligt centrum så det var väl inte så konstigt.

Jag och Malte började dagen med att möta upp Marie och lilla Ida på Gullmars, sen tog vi sällskap till Farsta. Där gav vi oss in på de omöjliga uppgifterna att hitta ett par stövlar till mig och en snygg stickad kofta åt Marie. Det blev inget med det.

Istället tog vi en trevlig lunch på ett fikaställe. Det är så mycket lättare att kunna sätta sig vid ett bord och kunna ha Malte i en barnstol istället för i vagnen eller i mitt knä. Han är med och tittar och så kan jag äta med både kniv och gaffel.

Ida posar vant för kameran medan Malte tyckte att min

tallrik var spännande grejer 

Mozzarella- och avocadosallad med senapsdressing, ja tack!

Malte höll sig vaken under större delen av dagen, tog bara några små tupplurer, och efter att ha sovit på tunnelbanan vaknade han så for vi kom in i hallen. Han har med andra ord inte sovit så mycket så förhoppningsvis kan han somna vid en skaplig tid ikväll. Men man vet aldrig med Malte!

3 thoughts on “Heldag i Farsta Centrum

  1. Jag som inte tycker om sallader tycker den här ser smarrig ut! Jag älskar avokado och mozzarella!Eller, jag tycker om sallad men jag blir aldrig tillräckligt mätt, och så tycker jag det är ”tråkig” mat. Jag är en kött-och potatismänniska helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *