Heldag i Tyresö

        

Vi har tillbringat hela vår söndag ute i Tyresö. Större delen har tillbringats åt att prata, diskutera och tjafsa om vårt framtida husbygge. Det hela har resulterat i att vi i alla fall har bestämt oss för vilket hus vi vill bygga, med några mindre ändringar dock. Det är väl steg ett kan man väl säga.

Det är som man kan gissa en hel del man ska tänka på när man ska bygga hus. Vill man sköta det mesta själv eller vill man köpa det nyckelfärdigt? Vill man ha det på helentreprenad och betala lite mer, eller vill man fixa alla som ska anlitas själv och på så sätt spara ett par slantar? Och hur ska ytskikten se ut? Hur ska köket se ut? Hur många rum vill vi ha? Och den mest brännande frågan av dem alla: ska J få sitt hemmabiorum eller inte?

Vi var en sväng till ett närliggande område också och tittade på ett flertal rätt nybyggd villor. Jag har så himla svårt att se ett hus framför mig genom att bara titta på en ritning. Det gav en hel del att se dem i verkligheten. Vi åkte förbi vår tomt också och tittade på hur solen låg just vi den tidpunkten. Det gäller ju att vi lägger huset åt rätt håll så att vi får solen på rätt sida av huset på kvällen unt so weiter… En del att tänka på med andra ord.

            

Vad Malte tyckte om dagen är svårt att säga. Han sov nämligen 90 procent av tiden! Antingen tyckte han att det var supermysigt eller så var han bara uttråkad. Medgörlig var han i alla fall.

         Dagens middag: grillade hemmagjorda hamburgare. Yummo!

2 thoughts on “Heldag i Tyresö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *