Heldag på Söder

Vi haft en kanondag på Söder. Först fick vi promenera i ett helt fantastiskt vinterväder med någon plusgrad och strålande solsken. På Waynes mötte vi upp Stefan som förutom är en jäkel på att fika också är grym på att rita hus. Han är så sjukt kunnig fast det bästa är att han kommer med jättebra förslag på ändringar och förbättringar, och när man inte hakar på någon av hans idéer så är det ändå helt ok med honom. Skönt!

Vi fick titta på ritningar på husfasaderna vilket gjorde att huset blev ännu mer verkligt. Vi hade ännu ett par punkter på saker som vi vill ändra men vi har ändå kommit så långt med ritningarna nu att han ska börja med en ordentlig byggbeskrivning. Sen är allt klart för att skicka in till olika husleverantörer och byggfirmor så att vi kan få jämförbara offerter. Jag var på sjukt bra humör när vi skiljdes åt, precis som alltid när vi träffar Stefan. Huset är verkligen på gång!

Det var punkt ett för dagen. Punkt två var en varsin Iphone. J har tjatat så länge att vi ska skaffa oss en varsin men lite dumsnål och sniken som jag är så har jag alltid sagt nej. Den senaste tiden har jag dock blivit lite sugen på en så idag gjorde vi slag i saken. En vit 32gig till J och en svart 16gig till mig. Jag kände att jag inte behövde mer minne än så, då var det desto viktigare för mig att den var svart och det fanns ingen vit 32gig i lager.

Fräsiga, eller hur?! Alex kliver in i 2000-talet.

Ikväll är det Melodifestivalsfinal och det har vi förberett oss med näringsriktig middag i form av en kardemummamuffon till mig och en pistagebulle till J. Till efterrätt är det godis, en varsin förstås så att det inte blir tjafs. Som TV-snacks blir det kakos och chips. Så klart.

4 thoughts on “Heldag på Söder

  1. Michalis vaknade upp när han såg Iphonerna och undrar vad dom kostar i svedala..

  2. Fast vi köpte med abonnemang så då blev det en mindre engångssumma och sen löpande varje månad.

  3. Good! Då kan du blogga närsom! 😉 WordPress appen är faktiskt rätt bra ska jag erkänna.
    Och 16 GB klarar man sig långt på, jag har knappt kommit över 8 ännu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *