Helgen.

Det är måndag förmiddag och jag lämnar en riktigt bra helg bakom mig. Jag har hunnit med att både koppla av och återhämta mig, och gå på en riktigt mysig födelsedagsmiddag hos bästa Stina. Jag brukar tona ner mina födelsedagar men hon gör precis tvärtom och brukar därför bjuda in till tjejmiddag med god mat och mysigt sällskap. Vi brukar vara ungefär samma tjejer så vi har hunnit lära känna varandra lite grand nu vilket gör detännu trevligare och lättsammare. Några åkte hem lite lagom tidigt (de fick skjuts hem) men jag och Anna stannade kvar till mitt i natten och pratade både strunt och allvar. Jag fick veta att Stina med familj åker på semester på samma plan som oss i sommar så nu måste vi tussa ihop alla barn och hoppas på att det funkar. Blir jättekul! Det var länge sedan jag kom hem så sent som klockan två, i vanliga fall har jag sovit i fyra timmar då! Tack Stina och Anna för en härlig kväll! 

     

Söndagen bjöd på en redig sovmorgon vilket var otroligt skönt. Sovmorgon för min del betyder i vanliga fall att jag går upp typ åtta så att få kliva upp vid tio var superlyxigt. Medan jag tog det ganska lugnt och skrotade runt mest hela dagen så fick Malte lite aktivitet i form av besök på simhallen med pappa J och till kvällen kom farfar över och hjälpte till att få upp studsmattan. Glädje! 😉

   
   

Den här veckan bjuder på inskolning på förskolan. Imorse kom fröken Malin över i en timme och lekte med Anton och imorgon får vi åka ditt i ett par timmar och känna in miljön tillsammans med ett par andra barn. Spännande! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *