Helgen avslutad med SpinnIntervall.

20121209-222925.jpg

Vi har haft en söndag innehållandes ingenting och jag ska erkänna att det inte känns helt skönt. Jag börjar nämligen känna mig något stressad över att jag fortfarande inte har börjat på mitt pepparkakshus! Jag tänker hela tiden att jag ska ta tag i det när Malte har gått och lagt sig, men när han väl gör det så vill jag ju själv inte göra annat än att parkera mig i soffan. Men men, nu har J dragit fram julkartongen så nu åker det lilla pynt vi har fram åtminstone.

Söndagen avslutades med ett SpinnIntervallpass. Det är galet jobbigt och extra tufft tyckte jag att det var idag då mina ben tydligt signalerar att de tog stryk av gårdagens Skivstång. Men det kan de gott ha.

SpinnIntervall är, precis som det låter, uppdelat i intervaller. Först kör man en pyramid med 2,3,4,4,3,2 minuter med en minuts vila mellan. Efter det kör man 4×1 minut med 40 sekunders vila mellan. Det sved!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *