Hem och villamässan

Idag var det dags. Även i år åkte vi på Hem och villamässan i Älvsjö. Fööra året åkte vi mest för att vi inte hade något att göra och vi fick biljetterna gratis (tack för det Elin). Numera är vi ju tomtägare med ettvillabygge framför oss så det fanns fler anledningar att åka dit. Vi gick runt och tittade, mer för inspiration än för att bestämma något. Vi stannade och pratade med en hustillverkare också som vi fick ett väldigt bar intryck av. Duktig försäljare var hani alla fall. Jag, som hela tiden tänkt att det här huset är något som kommer i framtiden, blev helt plötsligt rätt taggad och vill sätta igång så snart som möjligt.

Vi gick självklart över till Underbara barn också och tog oss en titt. Vi gick mer runt än var duktiga kunder. Vi fick dock med oss en vinteråkpåse med oss hem. Jag var så nära att slänga iväg en beställning på en Teutonia vinteråkpåse i fredags, men så snubblade vi över samma åkpåse fast till 50% rabatt. 450 kronor, tack så mycket tyckte vi!

   Den här blev det fast i ljusgrå färg. Vi behövde något som bryter av den annars helsvarta vagnen. Nu är det bara att vänta till Malte blir lite större så att sittdelen åker på!

4 thoughts on “Hem och villamässan

  1. Åh, jag hade så gärna gått på underbara barn..men vi fick hålla oss hemma. Missade jag mycket? 🙂

  2. Nää, det tror jag inte. För mig som inte kan en massa bärnmärken tyckte att det var ett myller av allt. Vi kommer säkert att åka dit nästa år när Malte är lite större för det kommer han säkert gilla. Ansiktsmålning och allt det dör du vet.

  3. Kul att ni hittade åkpåse! 🙂
    När planerar du att börja använda sittdelen? Gillar Malte att sitta upp, eller är han nöjd med livet på rygg än så länge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *