Hemma från Järfälla.

IMG_4295.JPG
Kolla! Det ser ut som handen växer direkt ur armbågen. An optical illuuuuusion.

Nu är vi hemma efter en heldag i Järfälla (av alla ställen ;)). Mina föräldrar bor där den här vintern så vi kände att vi ville hälsa på. Jag körde givetvis fel i höjd med Bromma men vi kom fram till slut. Kameran glömdes kvar där borta men jag får den levererad imorgon så då tänkte jag visa och blogga om min misslyckade mjuka pepparkaka.

Ikväll hänger jag och barnen framför Labyrint på Barnkanalen (varför har de börjat sända en timme extra på kvällarna?!) och J jobbar med hemmabion. Jag har inte riktigt ställt mig helhjärtat bakom det projektet då det både är dyrt och i mina ögon småonödigt, men nu vill jag inget annat än att han blir klar med det så att vi kan hitta på saker tillsammans på helgerna. Nu har det varit mycket han som har jobbat medan jag har hittat på saker med barnen vilket är trist för alla. Men mest mig som känner att jag behöver en paus! Nästa helg, då kommer den och då ska jag njuta totalt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *