Hemma i regnet.

Det här har jag ägnat mig åt idag. Jag lyckades kanske få till det tyngsta benpasset hittills i mitt liv. Inte illa en helt vanlig lördag som denna! Planen var att hänga på Tyresöfestivalen idag men vi var inte tillräckligt sugna för att hänga där borta i duggregnet så vi höll oss hemma och skrotade. Jag tog faktiskt tag i ett bokprojekt som jag har gått och skjutit på alldeles för länge. Då menar jag inte att jag själv skulle få sätta mig och läsa en efterlängtad bok utan det var helt enkelt dags att ta han om barnens böcker. Rensade bort det som Malte är för gammal för och ställde in nytt från vinden. Js gamla böcker från när han var liten 🙂 Och så gjorde jag samma sak i Antons rum, rensade rent hans bokhylla från pekböcker och sånt och ställde dit Anfons istället. Och så drog jag ner en stor kartong full med brädspel och pussel, också från Js barndom. Urkul ju! Jag älskar ju brädspel! Att spela med Malte är dessvärre inte lika urkul… Antingen fuskar han, eller så vägrar han lära sig reglerna eller (och det här är värst) så är han så sjukt seg och håller inte reda på om det är hans tur eller inte. Han har inte nåt brädspelsvett ännu helt enkelt. 🙂

Jag avslutar kvällen med att dra några avsnitt av nya Narcos, som jag har längtat! Tidigare ikväll satte vi oss i hemmabion och kollade på familjefilm tillsammans också, det har nääästan blivit en tradition nu. Mysig tradition. Malte fick välja idag och han valde De fem legenderna på Netflix. Jag hade aldrig hört talas om den tidigare vilket var konstigt då det var en riktig liten pärla. Tips från mig om har barn i sjuårsåldern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *