Hemma igen

Nu är vi tillbaka igen efter några riktigt sköna dagar uppe i Hälsingland. Malte får så mykcet uppmärksamhet när han är där uppe så han trivs som fisken i vattnet. Vi har badat, solat och hängt. Semester med andra ord. Malte har inte bara plaskat i sin pool utan även lekt i sin nya sandlåda som vi har ställt upp på tomten. Den här bilden har jag snott från min mammas blogg, han ser så himla glad ut där han ser hur fötterna sticker upp ur sanden! Förutom dessa aktiviteter har han för första gången deltagit i en match i dart hos grannen Gösta. Han lekte alltid med mig och Vickan när vi var små, nu är det Malte han leker med.

Igår fick vi till slut packa ihop oss i bilen för att ta oss tillbaka till Stockholm. Malte skulle nämligen få sina ettårssprutor idag, mer om det i nästa inlägg. Vi kom hem lite före sju på kvällen, och då kom Jeanette och Kåre över med sushi till mig och J, och presenter till Malte. Lillkillen fyller ju hela året (!) på fredag men då är de ute på sjön och kan inte fira honom. Efter mat och presenter blev det så klart fotboll för hela slanten. Till och med jag kastade ett öga på TVn då och då, det var ju ändå final.

Idag tog vi oss till BVC på morgonen för att väga och mäta. Eftersom J är ledig följde även han med, premiär! När vi var klara där tog vi en promenad ner till Sickla för att handla lite kläder till Malte. Han är i desperat behov att luftiga t-shirts och vi har alldeles för få för att tvättmaskinen ska hinna med. Det blev en Very Berry på Naked Juice Bar också, alldeles för länge sedan sist. Där fick Malte leka av sig i deras leklåda också, perfekt att de har skaffat den lilla hörnan! Sickla har alldeles för lite ytor för barn och lek kombinerat, trots att det är småbarnsföräldrarna som får köpkvarteret att gå runt.

Nu är det mys i sängen för oss alla tre då Malte vaknade från sin sömn och vägrade att somna om. Jag har en känsla av att han får somna inne hos oss ikväll…

2 thoughts on “Hemma igen

  1. Ja, min mamma tror att ett lodjur har tagit henne, men jag tror att hon bara är vilse tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *