Hemma igen efter ätande

Sådär, nu är jag hemma igen efter en heldag ute i Tyresö. Vi åkte ut tidigt så att vi (läs: jag) skulle hinna sitta ute i solen ett tag, men det var så varmt att jag valde skuggan. Svårt att bli brun då…

Det blev grillat och en potatissallad som kräver ett speciellt omnämnande då J blev så nöjd med den. Den var god, det var den. Samtalsämnet blev som vanligt när J får välja tomt- eller husköp. Det här med att köpa hus är jag helt med på, absolut, men jag vill inte riktigt flytta ifrån Hammarbyhöjden så länge jag är föräldraledig. Det är ett så bra läge med bra (barnvagns)promenadavstånd till allt och det har troligtvis inte vårt framtida hus.

Till efterrätt blev det mina chocolate chip cookies och mazarintårtan. Ovanpå den hade jag lassat på hallon, blåbär och två askar jordgubbar. Tårtan blev helsmarrig men jag skulle vilja göra om den men med en mindre sats så att det bara blir ett lager mazarin. Då kanske man orkar mer än en bit. Den kändes somrig i alla fall, och det var ju det som var viktigast.

Imorgon har vi ingenting planerat utom att vi måste ut i solen. Slutar nog med att vi går ner till fotbollsplanen och sätter oss där. Det är faktiskt ett trevligare nöje än det låter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *