Hemmahäng och en deg till

Sista dagen med gipset! Jag längtar verkligen efter imorgon då det ska bort från Maltes lilla ben. Då återgår vi förhoppningsvis till vardagen med lek och skoj utomhus varvat med lek och skoj med våra kompisar. Just att inte kunna vara ute i snön och leka har verkligen begränsat oss och dessutom gått ut över Maltes humör. Jag hoppas att min analys stämmer och att det är gipset som har gjort att Malte inte vill vara ute. Om inte så sitter vi inne och tråkar till mars, inte speciellt lockande.

Det blev bullbak idag då jag satte ännu en saffransdeg på jäsning. Den här gången nöjde jag mig inte med bara smör, socker och mandelmassa utan jag slängde i de obligatoriska russinen tillsammans med hackad vit choklad. Sååå goda! Det tyckte J också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *