Hemmahäng

Om inte Js väckarklocka hade ringt alldeles för högt klockan sex imorse så hade Malte förmodligen sovit vidare i sin säng. Nu vaknade han tyvärr och fick somna om hos oss för klockan sex är på tok för tidigt för att gå upp. Malte har haft några såna här guldnätter den senaste tiden där han sover i sin egen säng från typ 21 till 06 utan en endaste pip. De dyker upp lite då och då och jag kan inte låta bli att tänka att vi är på väg mot att ha såna nätter mer som regel än undantag.

Då regnet skulle komma till stan hade jag bestämt mig för att stanna inomhus. Malte blev lite rastlös framåt eftermiddagen men som tur var kom Js mormor över på besök så då fick han något nytt att koncentrera sig på. Jag har inte ännu införskaffat ett regnställ åt Malte men det är väl dags för det nu om jag inte vill sitta inomhus med en kinkig Malte en hel svensk höst… Inte speciellt lockande.

Efter att J kommit hem och vi ätit middag tog jag mig ner till gymet. Jag är en periodare när det gäller träning och nu är det dags igen. Jag körde på riktigt bra då jag hade mat i magen som hjälpte till.

Nu är det soffan som gäller i en stund till men finns det inget roligt på TV kommer jag att välja sängen. Malte somnade tretton minuter över nio, exakt fyra minuter efter att jag hade lagt ner honom. Det går bra nu.

One thought on “Hemmahäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *