Hjältar och Mora Träsk.

Det har varit en konstig helg. Samtidigt som jag nästan maniskt följt rapporteringen om fredagens terrordåd i min egen hemstad så har livet fått puttra på som vanligt. Hade jag inte haft barn så hade jag haft SVT på dygnet runt men nu har det fått stå åt sidan då jag tyckt att det den här helgen räcker med att Malte får veta vad som hänt via oss. Men det är klart, visst har han sett en hel del bilder på TV. Människor i sorg. Vackra historier om hjältar bland oss. 

Men helgen har som sagt fått puttra på. Lördagen bjöd på ganska tråkigt väder så vi höll oss inomhus men tog ändå en lunch på Claras medan J cyklade till Ekerö. Söndagen däremot, den var ju toppfin så vi har hängt ute i solen mest hela tiden. Just lunch ute på altanen är vad jag saknar mest om vintern så nu passar vi på. J påbörjade staketet/spaljén runt poolen medan jag och barnen typ lullade runt. J skulle kunna störa sig på att jag är dålig på att hjälpa till, och han skulle kunna ha rätt, men till mitt försvar så har jag den här treåringen som ska servas hela tiden. Mamma! Gör det! Ge mig det! Hitta det! På eftermiddagen plockade Malin upp oss för att åka på lite show i Sjöstadshallen. Mora Träsk! Det var faktiskt första gången för mig, 35 år gammal, så det var kul att ha fått se på riktigt. Anton satt fastklistrad i knät och tyckte nästan att publiken var roligare att titta på än scenen. Själv tyckte jag att det mest underhållande var att Herr Mora Träsk höll så benhårt på sina ordningsregler. Bra och roligt på samma gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *