Hur göra?

Våren är här och det är ju fantastiskt skönt. Med alla plusgrader på termometern kunde jag och Malte inte stanna inne utan drog ut på en timmes rask promenad och lämnade J hemma som känner sig lite krasslig.

Ett lyxproblem med den här värmen är att det är dags att plocka bort vagnmuffen och utan den vet jag inte var jag ska ha kameran och min iPhone. De är ju så mycket mer lättillgängliga där än i skötväskan.

Ett lyxproblem men dock fortfarande ett problem.

7 thoughts on “Hur göra?

  1. Ja, det här var ju ett seriöst problem. Hmm. Det finns ju små ”väskor” att fästa på handtaget. Kan ju vara nåt?

  2. Personligen tycker jag de är skitfula, blommiga, skrikiga färger och så, men det går kanske att få tag på en enfärgad!
    Men tänk typ farfarsbörs med handledsrem så är du rätt ute! Jag har exakt samma problem ju!

  3. Jag köpte en flaskhållare till vagnen i höstas, på den finns det fickor och grejer där man får plats med plånbok och kamera. Nu vet jag inte var jag har den men Alfva har en likadan. Märke på den, Alfva?

  4. Hahaha, jag har turen att ha mobilficka på axelbandet på skötväskan, så den hamnar perfekt/lätt tillgänglig, när jag hänger över skötväskan på vagnhandtaget. Däremot så har jag ett helvete med kameran, men det har jag oftast i jackfickan. Lägger jag den i skötväskan har den tendens att gömma sig i röran….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *