Hurra för mig!

Jag fyller år!! Jag brukar inte göra en big deal av det, i år fyller jag dessutom inte något speciellt utan bara helt vanliga 36, men ändå känns detta som en av mina bättre födelsedagar de senaste åren. Denna onsdag vaknade jag upp på konferens på Lidingö med jobbet och arbetet inleddes med att mina kollegor sjöng för mig. När jag sen kom hem efter ett dygn borta så möttes jag av fina barn som pysslat i förskolan och s kolan, och av min äkta make som överraskade med bästa födelsedagspresenten och dessutom hemgjorda morotsmuffins med frosting som han spritsat helt själv. För första gången i sitt liv! Ni förstår att man blir lite extra kär då 🙂

Osäker på vad detta är, men jag älskar det!

Blombud från mina allra bästa chefer och kollegor Frida&Annica ❤️

2 svar på ”Hurra för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *