Hurra för mig!

20131214-142022.jpg

Ingen fotbollsskola betyder att jag kunde ge mig iväg till Friskis på förmiddagen. Eller klockan 10 är fasen morgon när det är lördag. Idag klämde jag ett skivstångspass, mitt tredje efter förlossningen. Idag vågade jag smyga på lite extra vikt men benen är fortfarande inte lika starka som de var. Eller, inget är givetvis så starkt som det var men benen har konstigt nog tappat mest. Jag måste ha mindre vikt på stången när jag jobbar ben än när jag jobbar rygg och det är ju helweird. Så är jag också lite försiktig med benen då jag fått lite ont i vad som känns som muskelfästet i vänstern.

Som sagt, jag tar det alltså lugnt, men det är så härligt att jobba lite styrka! Galet nöjd medling själv!

2 thoughts on “Hurra för mig!

  1. Wow Alex, härligt! Keep up the good work och vips kommer de där benmusklerna att vara back on track. Skivstång måste vara topp tre passen på friskis. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *