Huvudvärk från helvetet

Jag hade knappt hunnit i mig middagen, grillade hamburgare, när huvudvärken slog till och tog över allt. Jag låg i soffan och kved hela kvällen och ojade mig över hur ont det gjorde. Ett tag trodde jag att jag skulle spy. Av huvudvärk! Till slut gick jag och lade mig medan J fick sköta nattandet av Malte. En natts sömn gjorde susen för nu mår jag bra och är redo för dagens körlektion.

I övrigt var gårdagen en bra men lite för slapp dag. Efter att jag hade kört på morgonen kom jag hem och lade mig på soffan. Det enda som lyckades få upp mig var ett besök från Elin som ville träffa Malte. Vi tog oss ut så att lilleman fick leka lite. Vi gick till en lekpark här i närheten men det dröjde inte länge innan han upptäckte den lilla poolen som man kan bada i. Den var förvånansvärt fräsch med nytt vatten som hela tiden pumpades in så jag bråkade inte utan tog av honom kläderna så att han fick plaska lite.

Nu blir det veckans sista körlektion. Tyvärr kan jag inte övningsköra något hemma då alla potentiella barnvakter har semester, men snart så flyger jag fram på gatorna!

3 thoughts on “Huvudvärk från helvetet

  1. Du, det där är ett migränanfall. Man får så ont i huvudet att man till slut tror att man ska (eller faktiskt gör det). Har tack och lov hänt bara två gånger i livet. Tipset är att lägga sig mörkt och svalt, då går det
    över fortare.

    I övrigt; fan vad het jag är! Inte alls läskig. Skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *