I give you Tyresös tråkigaste altan.

20140217-102606.jpg

Nu när vädret regelbundet bjuder på plusgrader så kommer vårkänslorna givetvis smygandes. Idag skiner dessutom solen och fåglarna kvittrar, det skulle alltså lika gärna kunna vara en fin dag i mars… Vad som hör våren till för mig är att passa på och sitta och lapa sol så fort den dyker upp. Så här tidigt på våren ligger solen som längst på altanen på framsidan och där är det också som omysigast. Jag blir mao väldigt sugen på att fixa till den lite grand. I dagsläget har vi ett bord och sex stolar som står där (i vinterförvaring just nu) som står helt oanvända eftersom vi hellre äter frukost/lunch/middag på altanen på baksidan. Här framme behöver vi alltså få till lite loungemöbler. Ingen stor rottinggrupp som alla har utan jag tänker snarare att ett par stora sköna sittmöbler räcker. Något att sitta och dricka morgonkaffet i innan solen steker för hårt (det blir galet varmt på den här altanen eftersom det inte finns några skuggande träd) och något att sitta i så här på våren när solen ligger just där.

Jag har surfat runt för lite inspiration men känner tyvärr inte att jag hittar något perfekt. Det beror nog mycket på att jag inte vet vad jag är ute efter men också på att jag är för snål för att våga lägga pengar på något som jag inte vet hur mycket jag kommer använda. Nu är det också tidigt på året så utemöbelsäsongen har inte kommit igång ännu, än så länge finns inte så mycket att få inspiration av. Men snart så!

Så att jag inte glömmer: jag vill få dit en bänk till vänster om ytterdörren. Bara för att det ser trevligt ut.

20140217-102912.jpg

2 thoughts on “I give you Tyresös tråkigaste altan.

  1. Jag gillar IKEA:s ”Högsten”
    Rottingkänsla men inte så vräkigt.
    Finns begagnat på Blocket så behöver du inte lägga tokmycket pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *