I miss the kids!

Jag somnade i soffan runt halv tio igår. Just another friday night med andra ord! 🙂

Gårdagen tillbringades inte på kontoret utan på Framtidens lärande på Factory i Nacka Strand. En stor mässa om IT i skolan. Det var roligt att få träffa lite folk, både för mig kända och okända, i ett stort virrvarr av produkter, seminarier och föreläsningar om skolan, framtiden och digitala media. Roligt!

Min höjdpunkt på dagen var dock när två elever från Nacka Gymnasium ville intervjua mig om mina tankar om vad jag tycker är viktigt i skolan och hur jag tror att framtiden kommer att se ut. Det var härligt att sitta ner med dem och diskutera och resonera. Jag saknar inte alls läraryrket utan trivs fantastiskt bra på mitt jobb, men det finns en liten yttepyttedel av skolan som jag saknar: eleverna! Jag förvånas faktiskt själv av hur bra jag mår när jag får omge mig med ungdomar.

Kanske finns det någon tjänst som erbjuder ungdomar till uthyrning, så kan vi ha några stycken på kontoret på rullande schema! Men bara på mina villkor och när jag har lust! 🙂

One thought on “I miss the kids!

  1. Jag hoppas du sparar det här inlägget. Och när Malte och dina andra framtida barn är sådär 13, 14, 15, 16. Då ska du gå in här och läsa det, jag lovar att din reaktion kommer vara: ”Hur fan tänkte jag här?!”
    Men en tröst, efter 18 är dom bättre igen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *