I trädgården på Annandagen.

  

Vilken dag! Helt fantastisk ju med ganska många plusgrader, solsken och knappt någon vind att tala om! Vilken helg egentligen! Igår hade vi grillpremiär tillsammans med Sofia&Johnny&tjejerna och idag åt vi resterna till lunch ute på altanen efter att vi hade jobbat i trädgården. Jag rensade bort gammalt visset i jordgubbslådorna, vi sådde en gräsplätt och sen ställde jag mig i slänten och gick loss med sekatören. Bra förmiddag alltså, den där grillkorven lade sig bra i magen. Och pistagelängden jag fick till kaffet på Listudden efteråt smakade nog bättre än vanligt faktiskt.

Jag är ju ingen trädgårdsmänniska (hur många gånger har jag sagt det nu?) men jag tycker att det är himla härligt att se när den vaknar till liv på våren. Växtkraft är coolt!

   Kärleksörten!
 Jordgubbarna!   Rabarbern!

 Löjtnantshjärtat!

2 thoughts on “I trädgården på Annandagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *