I väntan på Vickan

20120203-200222.jpg

Så här såg det ut för en stund sedan. Fredagsmys i soffan framför brasan. I vanliga fall hade jag njutit helt och fullt, med tanke på vintervädret utanför fönstret. Nu kan jag tyvärr inte göra det ordentligt då min lillasyster gör precis det som är rekommenderat att inte göra just nu; hon är ute på vägarna. Hon kör hela vägen från Sollefteå för att fira min födelsedag i efterskott i helgen.

Det ska bli så roligt att få se henne, det var jättelänge sedan nu. I somras tror jag. Malte har också tjatat. Vickan kommer idag, var det absolut första han sa imorse när han vaknade, och han har pratat om henne sedan han kom hem från förskolan. Då hon, som tur är ska jag tillägga, tar sig fram i maklig takt så missar han henne ikväll då han redan är nattad. Men hon är här imorgon när han vaknar! 🙂

Jag ägnar kvällen åt att baka inför imorgon och söndag. Härliga fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *