I jakten på julljuset

 

Det blev en ljusslinga i alla fall, i jultappning.

Jag fick en jättefin adventsljusstake av min mamma för ett par jular sedan. Den har varit tänd i ett antal timmar så nu var det dags att byta ut några av glödlamporna. Det var en svårare uppgift än jag hade trott. Vi gick in i varenda butik I Sickla kändes det som, och just de här glödlamporna fanns bara inte. Till slut träffade jag på ett butiksbiträde som visste vad hon snackade om och hon sa att de var rätt ovanliga. De fanns inte ens att beställa i beställningskatalogen. Jag fick ta några andra lampor som funkade på ett ungefär, men ger inte alls ett speciellt starkt ljus.

Tack för ljusstaken mamma, men det här blir sista julen för den!

Förutom att leta lampor av alla de slag så hann vi med en trevlig fika med Js mamma. Malte är verkligen så sjukt söt när han sitter i en barnstol. Han ser så stor ut!

En suddig mobilbild men den är så söt!  

Titta så fint han håller farmor i handen

Det blev en saffransbulle eftersom det är advent. Det kändes som slöseri att fuska när det var den torraste bullen i mannaminne!  

Jag måste berätta om Maltes nya grej också. Från att tidigare ha sugit på hela handen har det nu gått över till färre och färre fingrar. De senaste dagarna har jag upptäckt att det är en liten tumme som sitter där. Det här kan bli riktigt riktigt bra!

  

3 thoughts on “I jakten på julljuset

  1. tummen. oki det funkar då. haha.. Hörru första bilden på Malte det ser ut som han spelar hur tuff som helst. oo våran lilla rumpnisse börjar bli stor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *