Ibland är det helt okej med en massa snö

I alla fall när vädret är så fantastiskt som det har varit idag. Klarblå himmel, en skinande sol (under bara några få timmar iofs, sen blir det ju kolsvart) och gnistrande vit mark som har plogats av en plogbil så att man kommer fram med barnvagnen. är det helt okej med en massa snö.

Jag och Malte behövde gå och handla lite men ville ta en lite längre promenad än kortisen ner till Coopen. Att gå till Sickla tar vanligtvis lite drygt tjugo minuter men med all snö så vågar jag inte ta mig ner för den branta backen bakom Hammarbybacken. För att komma till köpkvarteret måste jag då alltså gå ner till Sjöstaden och ta den vägen. Inte alltför jobbigt, men idag hade jag ingen lust att gå dit.

Det fick bli Globen. Lagom långt och inga hala backar. Men på promenaden dit upptäckte jag att allt inte står riktigt rätt till.

  

Är det bara jag som ser vad det är för fel på den här bilden? Var i hela friden är julgranen som ska stå på toppen av Globen?! Jag känner mig lite snuvad på julkänsla! Jag som trodde att den fåniga lilla stugan som har stått på toppen alldeles för länge, hade tagits bort just för att ge plats år granen. Hur har de tänkt nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *