ICA Maxi-app

När vi ska handla mer än en liter mjölk och ett salladshuvud så åker vi till Maxi i Nacka och handlar. J gillar det, det ser ut så i ansiktet på honom när han svischar mellan gångarna iaf.

Jag gillar inte att handla i mataffärer. Det är sååå tråkigt!! Det har kanske att göra med mina åtta år bakom en Coop-disk, för så fort jag går in genom entrén så vill jag helst bara stressa genom så att jag kan komma till kassan och gå ut så fort som möjligt.

Därför är den här appen perfekt ju! Man skriver in sin inköpslista och så hamnar alla varor i den ordning som de ligger på kundvarvet i butiken. Om man undrar var en vara finns kan man söka på den så får man se på en butikskarta vilken hylla den ligger på.

Måste testas! Den här kan ju innebära att jag slipper vistas i butiken längre än vad som är nödvändigt!

3 thoughts on “ICA Maxi-app

  1. Rolig grej!

    Men jag ÄLSKAR att storhandla så jag vill gärna lusk runt bland hyllorna länge. Så här behövs inget karta!

    Jag har förvisso ingen iphone så jag behöver inte oroa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *