Idag om två veckor

Faktiskt exakt, då fyller jag 30 år. Äntligen skulle man kunna säga då jag har känt mig som en 30+ i flera år nu. Trots det så är det ju något speciellt att fylla just 30. Var man inte vuxen innan så är det hög tid att bli det nu. Självklart är det upp till var och en, men hade jag inte haft typ utbildning, man och åtminstone planer på barn vid det här laget så hade jag känt mig stressad! 🙂

Jag undrar hur mina föräldrar tänker kring min födelsedag. Jag inbillar mig att jag skulle känna mig lastgammal om jag hade ett barn som fyllde 30. Var tog alla år vägen liksom?För jag hänger knappt med när Malte växer så det knakar. Vad hände med bebisen? Det är intressant det där, hur åren bara flyger förbi. Tiden. Det har redan gått en månad sedan vi flyttade in i vårt hus, det har redan gått ett år sedan jag avslutade mig föräldraledighet, det har redan gått drygt tre år sedan jag blev gravid och det har redan gått sex år sedan jag träffade J. Och så vidare. Och tiden går bara snabbare. På ett positivt sätt. Jag tycker att det är roligt att bli äldre, se saker förändras sakta men säkert.

Hur firar jag då mitt utträde ur tjugoårsåldern? Med superfesten Orvar? Out with a bang? Nej. Med en middag så klart. För det är mer jag. Så har det varit länge nu.

2 svar på ”Idag om två veckor

  1. Som förälder tänker jag såhär: snart är du ifatt oss. Vi åldras inte, det är bara så att du blir vuxen!

  2. Men Gud så smart tänkt! Ok, men då stannar jag lite bekvämt på 30 så får Malte köra på bäst han vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *