Idag är det fredag

Tänkte bara påminna. Om man tittar ut genom fönstret ser det dessutom ut som en kanonfredag! Klarblå himmel, solen skiner och allt det där som man önskar en dag i maj.

Inget speciellt händer väl förutom att vi har bestämt att vi ska äta sushi ikväll! Det är rätt stort iofs eftersom jag fullkomligt älskar den råa fisken!

Nu på morgonen är det full aktivitet i vår lägenhet. Föreningen har beställt spolning av stammarna i fastigheten då det var så många år sedan man gjorde det sist. Perfekt för oss eftersom vi har haft lite strul med stopp. Förhoppningsvis släpper det som sitter när de kör igång med sin högtryck. Det har gått några veckor sen sist det strulade, men jag väntar ändå på att det kommer att hända igen. Sist vi ringde jouren och han fick fixa stoppet i avloppet tyckte han att det var dags för en filmning i rören då det var tredje gången gillt han fick komma dit. När vi sen fick veta att en filmning kostar omkring 6000:- backade vi dock. Och högtryckspolningen får vi nu gratis! Hoppas det löser sig. Ordvits, märkte ni det?

3 thoughts on “Idag är det fredag

  1. Hej Alexandra! Jag har precis fått nys om att du fotograferat en massa Middagsfrids-middagar och kommenterat dem. Jag har varit inne och läst och ville bara tacka. Det är värdefull feedback för mig. Kul att höra att du verkar vara nöjd med våra matkassar.
    Hälsningar
    Kicki (grundare av Middagsfrid)

  2. Vet inte om det är bara jag som tycker det känns lite märkligt att läsa ett inlägg av middagsfrid efter ett utlägg om stopp i avloppet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *