Idol i Stockholm

Sitter klistrad framför TV4. Brukar vanligtvis inte alls bry mig om Idol och brukar absolut inte kolla på det. I år är det annorlunda. En av mina treor var med i auditions i våras här i Stockholm så nu hoppas jag att jag får en glimt av honom. Han blev tydligen intervjuad fem gånger så då tycker jag att det finns en logisk chans att han faktiskt dyker upp. Jag hoppas på det i alla fall.

Jag har sett fram emot det här sen i våras när han kom och berättade att han hade varit med. Han var så stolt över sig själv, att han hade vågat, och jag kunde inte låta bli att känna att jag faktiskt hade en liten liten del i det då klassen hade jobbat med muntliga framföranden under våren, och ingen var väl speciellt kaxig där längst framme i klassrummet. Dagen efter att han hade åkt ut kom han förbi mitt arbetsrum och satte upp sin Idolnummerlapp på datorskärmen. Han ville att jag skulle ha den, gulle!

Jag vet att han inte gick vidare men det gör ju ingenting. Det var coolt nog att han vågade sig dit och ställde sig framför juryn. Bravo!

UPPDATERING: Jorå, jag fick en glimt. Och en lyssning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *