IKEA-besök

Vi kom på lite i sista sekund att idag skulle vara en perfekt dag att åka till IKEA på. Det var egentligen inte något jätteviktigt som skulle köpas utan vi ville bara kolla runt lite på sådant som vi eventuellt vill ha till huset. Det är ju långt kvar tills vi flyttar, men det kan vara lite lugnande att veta på ett ungefär vad vi är ute efter och om vi vet exakt vad vi ska ha så är ju det ännu bättre.

Vi ringde farmor Jeanette som kom över på en halvtimme så var det bara för oss att åka. Utan Malte! Att gå runt och strosa med honom på IKEA intresserar mig inte en sekund kan jag säga, då ska det gå fort och effektivt.

Besöket var givande och vi hittade en del som vi nog vill ha. Lite badrumsinredning till exempel. Och så köpte vi en Poäng-fåtölj till Malte. Han har inte intresserat sig för  den gröna saccosäcken så vi tänkte att det här skulle funka bättre. För ynka 199 kronor så var det ett kanonköp!

6 thoughts on “IKEA-besök

  1. Är den stabil? Känns som den skulle vara ett bra alternativ till Alfred, men han är ju så klumpig! 🙂

  2. Jo det tycker jag nog, men det beror ju såklart på vad man gör med den. Malte stod i den och lutade sig framåt mot ryggstödet samtidigt som han liksom ryckte i stolen, och då yckte jag att den nog kunde ramla precis när som. Men det gjorde den inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *