Inbjudan till Mammabloggalan 2011 har kommit

Japp, den damp ner i brevlådan idag. Jag skulle ha delat rum med Lovisa men så dök en New York-resa upp som hon valde att åka på istället. Prioriteringarna hos den tjejen är såååå off! 🙂

Det är jättetrist att inte Lovisa följer med men att jag får liv att ha hela hotellrummet för mig själv ser jag inte som något dåligt direkt. Hur ofta de senaste åren har jag fått sova ifred?! Dessutom har jag Ida och Alfva där som håller mig sällskap under dagen.

I övrigt har jag egentligen ingen koll på vad det är för folk som kommer av den enkla anledningen att jag inte har orkat kolla upp det. Gjorde jag det skulle jag ändå inte veta vilka alla är då jag är så otroligt dålig att läsa bloggar. Trevligt ska det bli i vilket fall; äta god mat, umgås och få lite galastämning i kroppen!

2 thoughts on “Inbjudan till Mammabloggalan 2011 har kommit

  1. Ska du köra en av föreläsningarna?! Fasen vad kul! I’ll be there, vi ses på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *