Ingen pysslare direkt

Jag köpte en födelsedagspresent till ikväll, men kom på att vi varken hade presentpapper eller snöre. Då gäller det att kunna improvisera. Det man då har att välja på i pappersväg i ett hem är oftast tidningspapper, hushållspapper eller aluminiumfolie. Jag valde aluminiumfolie den här gången. Men så ville jag ju ha någon slags dekoration på paketet. Vad skulle jag ersätta snörret och rosetten med?

Jag är då som sagt ingen riktig pysslare, men i ett svagt ögonblick tyckte jag att jag fick en briljant idé och knöt ihop några gummisnoddar i olika färger. Den här gummisnoddsdekorationen pryder nu den folieinslagna presenten och väntar på att överlämnas till födelsedagsbarnet. När det svaga ögonblicket var förbi, och jag insåg vilket fult och konstigt paket jag hade skapat, så skrattade jag högt! Och lät gummisnoddarna sitta kvar.

3 thoughts on “Ingen pysslare direkt

 1. Hej, kikar in så här från Kvasthildas blogg. Måste säga att du har en jättefin blogg. Får säga grattis till det väntade knytet. Min yngsta dotter är två år yngre hon fick deras andra son den 28 mars i år. Den första fyllde två år den 18 maj.
  Återkommer gärna till din blogg så jag addar dig, säg till om du inte gillar det.
  Ha en fin fortsättning på helgen /
  Kram Ulla

 2. hahahaaha. innovativt 🙂
  Ful får man vara men inte dum, brukade alltid svärmor säga. Jag tycker paketet var rätt gulligt.
  Antar att det inte är till gamla faster Berta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *