Inget askmoln

Vid den här tiden förra året följde jag rapporteringen noggrant. Den om askmolnets framfart. Kommer ni ihåg askmolnet? Vulkanens (vad hette det nu igen och hur uttalade man det egentligen?) utbrott ställde till det något katastrofalt och det var på håret att mina föräldrar inte kom hem som planerat. Lyckligtvis gjorde de det.

Ikväll, om bara någon timme, landar de på Arlanda efter att återigen har övervintrat på Cypern. Inget askmoln har jag behövt oroa mig för den här gången, utan jag vet att de är på gång och är här för att stanna hela sommaren lång. Senast vi sågs var i oktober när vi var nere och hälsade på i Paralimni. Det var länge sedan och ni kan tänka er vilken skillnad det blir för mina föräldrar när de ser Malte imorgon bitti! Han är ju liksom stor nu.


Oktober 2010. Korthårig Malte!

3 svar på ”Inget askmoln

  1. Jag tittar fortfarande på barn och kommenterar hur stora de verkar vara, innan jag fattar att Tyra är typ lika stor hon med. Man kan liksom inte förstå hur snabbt en människa kan växa! Jag tycker det är fantastiskt nu också att de verkar komma ihåg de människor som de möter. Tyra träffas inte sin mormor och morfar så ofta, men nu märker man att hon kommer ihåg dem ändå, vilket är roligt, speciellt för dem.

    Jag håller tummarna för er och senare i höst. Klart ni får en dagisplats! Har du varit ut och hälsat på? Min erfarenhet är att de ”i värsta fall” hamnar i Rotvik, vilket är helt ok. Vi tackade nej till de privata, men jag tycker att även dem verkar vara riktigt bra. Så det blir nog bra hur man än gör. Det enda dagis vi har hört lite dåligt om är kyrkans. Stjärnan har visst haft en del turbulens också, men nu har de bytt ut hela förskoleledningen tror jag, så det kan ju bara bli bättre.

    Jag gick förbi er tomt häromdagen, det händer ju massor ju! Vi håller fortfarande på och dividerar om man ska vänta med att lägga gräsmatta till hösten, eftersom alla säger att det är bäst. Men då återstår det att jag får leva med att titta ut över lerjord i flera månader till. Enda nackdelen med nybyggt….

  2. Jag vet! Jag kom att tänka på det först här om dagen. Och det var det enda jag tänkte på förra året 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *