Innan du föder

Så, nu har jag tittat på profylaxDVD:n som min barnmorska rekommenderade, Innan du föder. Hm, jag vet inte jag… Det var inte så att jag satt och andades med i övningarna för det hade känts alldeles för konstigt.

Något positivt ger det säkert, t ex att jag har fått se olika sätt att andas på. Om jag ska vara lite negativ (eller realistisk) så tror jag att jag kommer att skita fullständigt i det där när jag är mitt uppe i det. Andningsteknikerna kan kanske hjälpa lite i början när smärtan inte är lika farlig som i slutet, men sen tror jag att allt det där som har med andningen är som bortblåst. Oh well, nu har jag sett vad det går ut på iaf, så då har jag lärt mig något nytt idag.

5 thoughts on “Innan du föder

  1. Dom borde ha en DVD med ”Innan du bestämmer dig för att skaffa barn” en verklighetsbaserad sån så man vet vad man ger sig in i och inte blir överraskad och irriterad när din 19-åring väcker dig full 01:30 på natten, när du ska upp kl 6, och undrar vad det finns att äta för han är hungrig…

  2. Kan rapportera från de senaste nätternas onda upplevelser att just andningen är det ENDA jag har lyckats fokusera på… Inte för att jag kan någon profylax då, men att andas lugnt och fint, in och ut. AJ! 😉

  3. Vi såg den videon i vår föräldragrupp. Veckan efter frågade barnmorskan vad vi tyckte om den. Det enda hela gruppen kom ihåg var att det var en kvinna som hade konstiga läppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *