Inställd brunch och soppmiddag

Det här med att vakna tidigt på helgen är jag lite kluven till. Jag älskar att ligga och dra mig på morgonen men samtidigt känns det värdefullt att gå upp och sätta igång dagen tidigt. Hur som helst så är det inte jag som bestämmer över när jag går upp utan det gör Malte.

Imorse slog han upp sina vackra redan kvart över sex. Vi gick upp och satte oss framför barnteve, en timme senare hostade han till och spydde upp all mjölk han hade i magen rakt över mig. Våra planer att följa med på brunch för att fira Js farmors födelsedag fick vi ställa in, här var det magsjuka på gång!

Eller inte… Efter att han hade spytt var han lite låg, vilket man är, men sen har han varit sitt lilla glada jag precis hela dagen. Ingen mer spya, ingen slöhet och ingen feber. Skönt! Jag som senast igår tänkte på att Malte i princip aldrig är sjuk blev rädd att jag hade jinxat det bara genom att tänka tanken.

Vi har hängt hemma ändå, utifall att, med ett besök från farmor Jeanette som skulle ha varit barnvakt under brunchen. En tomatsoppa har fått reducera i omkring en timme och Leilas scones har gräddats i ugnen. Helt okej avslutning på helgen trots allt!
20110925-165226.jpg20110925-165238.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *