Inte ännu

Jag är inte orolig. Inte ännu. Men jag kan inte låta bli att tänka på det här förbannade askmolnet som ligger över större delen av Europa.

Mina föräldrar ska sitta på ett plan hem från Cypern på fredag. De SKA. Det finns inget att diskutera, Malte behöver träffa sina morföräldrar nu. Så jag ber eventuella vädergudar att jobba utefter mina önskemål och driva askan ut mot Atlanten. Idag tack.

4 thoughts on “Inte ännu

  1. Ja det är urtrist,jag skulle ha min dotter+barnbarn på besök i fredags dom blev ombokade till måndag kväll,inte så kul mitt i arbets veckan,och vips har man förlorat 4 dagar 🙁 förbannande vulkan,hoppas vinden vänder & dina föräldrar kan komma !

  2. Nä fy vad tråkigt! Är du säker på att de kommer på måndagen då? Det skulle ju vara lovande för mina föräldrar i så fall…

  3. Ja nu vill vi hem igen! Har man väl ställt in sig på en sak så är det omöjligt att ställa om sig sådär utan vidare. Vi längtar efter er alla och efter Malte i synnerhet.

  4. Verkar tveksamt,hon funderar på att skjuta fram resan till maj istället & det är ju snart…men helt klart att ställa om sej från glädje till väntan är inte kul 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *