Inte mycket har hänt den 16 juli

Jag har kollat runt och letat och förstått att den 16 juli är en kal fläck i viktighetskalendern! Ingen viktig person fyller år denna dag (Patrik Ekwall är inte viktig) och inget land firar sin nationaldag idag. Tur då att Malte för två år sedan valde att titta ut just idag! Den 16 juli har fått upprättelse!

Vi firade Maltes tvåårsdag här hemma hos oss med bara den lilla familjen. Mina föräldrar var inte här men vi åker ju upp till dem imorgon så det gjorde ingenting. Det blev ett riktigt bilinferno för Malte, inslagna bilar kom i mängder. Tur, då vi från pedagogerna på förskolan har fått veta att just bilar är hans favoriter, och den enda lilla bilen vi hade här hemma räckte inte riktigt till.Fika gjorde vi också såklart! Somrig gräddtårta, solbullar och chokladkakor med toscatäcke, en personlig favorit. Min mage är nu alldeles svullen och förbannar mig för mitt kokhydratintag, men hey, ibland så kan man liksom inte stå emot och min fina son fyller ju faktiskt bara två en enda gång. Det var med andra ord helt värt det.

Grattis på födelsedagen min älskade pojke! Och tack alla för uppvaktningen både här på plats, i luren eller i sms!

3 thoughts on “Inte mycket har hänt den 16 juli

  1. Tårtan var jättegod och väldigt snygg, bullarna var också väldigt goda, men godast av allt var cocoskakorna med chokladkakebotten. (Kan säga att jag inte var speciellt hungrig när det var dags för middag hemma efteråt!) Födelsedagsbarnet var i högform – en helt galen gullunge!

  2. Tack för uppvaktningen! Kokostoscakakorna går alltid hem, de är så sjukt goda!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *