Inte som planerat

Jag vaknade imorse och kände mig lite uschlig men tänkte att det skulle gå över. Efter lämning på förskolan och väl framme på jobbet blev det bara värre. Efter drygt två timmar bakom skrivbordet gick jag lugnt och stilla till toaletten och spydde. Trodde att det skulle hjälpa men jag mådde bara ok i tjugo minuter, sen kom det tillbaka.

Jag har fått så här tidigare, senast för några månader sedan, och jag fattar inte vad det beror på. Obehagligt är det iaf och känslan av att vara spyfärdig är liksom aldrig önskvärd. Nu ska jag kliva upp ur sängen och äta något.

2 thoughts on “Inte som planerat

  1. Det går bara över. Gjorde det idag också. Jag däckar i sängen, sover i några timmar, äter lite och sen känns det bättre. Helskumt. Och asjobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *