Intervaller och bullar.

Söndagkvällar på gymmet är en definitiv favorit. Under dagen hinns ett besök av förklarliga skäl inte med och på eftermiddagen får J alltid åka iväg på Spin intervall. Men efter det, då är det min tur. Då åker jag till Friskis. Till lugnet. En grym avslutning på veckan. Idag sprang jag intervaller och efteråt var jag så helslut att den inplanerade styrketräningen fick hoppas över. Jag satt i en kvart i receptionen och bara tog igen mig innan jag vågade sätta mig i bilen för att åka hem igen. Den känslan är så jäkla skön! Och obehaglig. Uthållighet är inte my middle name än så länge om vi säger så.

Dagen har tillbringats ute i Björknäs. J hade på helt eget initiativ föreslagit att han skulle storstäda huset (första gången på våra åtta år tillsammans) så då passade jag och barnen på att åka till Sofia och leka och dricka kaffe. Inte nog med att hon lagade lunch åt mig – hon bakade också bullar! Nygräddade bullar är något jag har svårt att begränsa när det gäller antalet. Fyra stycken tror jag åkte ner i magen och hade jag inte haft publik så hade jag ätit fyra till, inga problem. Nu satt ju dock Sofia mittemot mig så jag hejdade mig efter fyra. För syns skull fick det vara nog där.


Jag hade med mig en burk sempermat men Sofia ratade och slängde snabbt ihop en blomkål- och morotspuré. Bara det bästa är gott nog! Och han åt ju! Men han äter å andra sidan allt, det är bara flaskmat som ratas just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *