Iphone-hooked

Ända sedan igårkväll har jag gått omkring och sett fram emot att Malte ska bli lite småkinkig och vill gå och lägga sig. Så fort han har somnat har jag satt mig i soffan med min nya Kärlek, min Iphone, och lekt. Mitt nummer porteras inte förrän på fredag så jag använder den inte på riktigt, än så länge är det bara en leksak.

Den stora frågan är: vilka appar ska man ha? Någon där ute som vill tipsa? Facebook är given, SRs podradio och Spotify likaså. Bloggen ska jag flytta till WordPress så fort mitt webbhotell skickar mig mina uppgifter, och då kommer WordPress-appen bli min bästa vän. Men vad mer? Jag vill ha mer!!

6 thoughts on “Iphone-hooked

  1. Jag har ju min älskade Hipstamatic, men den är inte för alla. Sen tv.nu håller koll på mina tv-program, Arla Kökets kokbok räddar några middagar, SVT Play när jag är uttråkad, Diverse radiostationer för när det suget sätter igång.
    Ja, det ar några iaf!

  2. Själv är jag Malte-hooked, det är förresten alla i Limassol som vi visade filmsnutten där Malte jagar Silje. Han har gjort stor succe denhär helgen. Mer såna blogginlägg please.

  3. Jag vet, det har varit dåligt med Malte den senaste tiden. Men imorgon är det ny vecka och mer Malte. Ska försöka fixa ett filmklipp på honom där han klättrar upp för möblerna eller när han rycker en sovande Silje i svansen. Vi får se vad vi kan ordna helt enkelt!

  4. Tanter dricker vin så en sida med vintips tror jag på. Man vill ju få kvalitet när man smuttar på porten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *