Istället för stranden.

Vi vaknade upp till en varm dag idag. När jag intog min frukost på altanen halv tio imorse stod termometern på 25 grader. Vid lunch nådde den 28. Jag klagar inte, det är riktigt skönt med värmen så länge man inte måste göra en massa saker. Vi hänger ju här hemma och gör lite vad vi känner för vilket mest är att ta det lugnt. Vi har ju semester, dessutom en ganska lång en så det är ingen brådska med att hinna med saker.

Mamma och pappa har dock varit iväg en sväng, bland annat till apoteket för att köpa lite halsmedicin åt både mig och Malte. Jag kände att det började tjockna i min redan innan vi åkte hit och ännu har det inte riktigt hunnit slå ut. Jag hoppas på att medicinen förhindrar den att göra det helt och hållet. Malte började hosta inatt så istället för att vänta kör vi medicin till honom redan nu. Synd att slösa härliga dagar på att ligga nerbäddad i feber liksom…

Något strandhäng blir det med andra ord inte idag. Jag lyckades ju givetvis bränna mina axlar igår eftermiddag när jag och J tog en liten runda, så stranden är ändå lika bra att jag håller mig undan ifrån. Sol finns det tillräckligt av här på altanen, skillnaden är bara att man kan sitta i skuggan om man vill, eller ännu bättre – gå in i lägenheten och svalka sig lite om det är så illa. 🙂 Semester för mig är att bara slappa och ta det lugnt och det här är bästa stället för det. Jag har redan sett allt som är värt att se, alltså finns ingen stress att göra allt det där turistiga. Vi kan hänga och ta igen oss!


Notera det vackra pomeloträden som grönskar i bakgrunden. Så himla fint. Bjuder på saftig och söt frukt gör den också, perfekt till frukosten!

2 thoughts on “Istället för stranden.

  1. Vad mysigt! Tänk att ha mamma å pappa på cypern!
    Jag älskar detta land :0)
    Vi har varit dit 2år irad! Till fig tree bay :0)
    Mys på å kurera er i värmen!!
    Å jag såg de gick bra att resa med mini med:0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *