Italienskt på La Cucina med gott sällskap

Vilken perfekt idé att gå ut och äta på en söndag, en kväll som annars ändå bara tillbringas framför TV:n!

Vi började med att mötas upp på Eken för att inleda kvällen med en god drink. Därefter gick vi till La Cucina på Renstiernas gata för att äta. Italienskt går alltid hem hos mig, älskar pasta! För pasta blev det så klart, pappardelle med en tomatsås med sting.

Sofia och Lovisa var mitt sällskap för kvällen och som alltid hade jag det jättetrevligt. Jag kan slappna av med de här tjejerna. Jag fick en grym födelsedagspresent också! Jag är svår att köpa present till för om jag vill ha något går jag ju och köper det själv, jag väntar inte in presentgivartillfällen. De hade dock ringat in en sak som jag inte äger: en kaffebryggare! No more pulverkaffe i mitt hem! Det är fler än jag som kommer uppskatta det 😉

Tack snälla ni för en grym kväll, den perfekta inledningen på en riktig födelsedagsvecka!

20120129-214135.jpg

20120129-214155.jpg

3 thoughts on “Italienskt på La Cucina med gott sällskap

  1. Haha! Tur att jag skrev det här på bloggen då, så att jag inte sitter med en hög kaffebryggare här sen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *