Ja, jag tyckte väl det!

20120105-192353.jpg

Att kanelen på keson var lite rödare än vanligt. Inte undra på, det var ju tandoorikrydda!!

Här har vi fredagsmys på hög nivå. J har paxat TV:n och tvingar mig att titta på män som åker skidor snabbt i oväder. Totalt ointressant. så illa att jag ser den fullproppade torktumlaren som min räddning ikväll.

Den här veckan har verkligen gått dunderfort, det är helt galet att årets första arbetsvecka redan är över. Helgens planer är att städa tomten (knepigt med snötäcket över som döljer allt dock) och att städa lägenheten. På måndag förmiddag får nämligen de nya ägarna tillträde. Efter det åker jag inte till jobbet utan direkt till Arlanda och flyget som tar mig till London. London baby! Jag är där i nästan en vecka och trots att jag är där med jobbet så känns det nästan enbart som nöje! Jag får bo på hotell, sova ostört hela nätterna, äta hotellfrulle och fynda loss på Primark. Gotta love my job!

2 thoughts on “Ja, jag tyckte väl det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *