Jag är en sån

20111102-211058.jpg
Barnkanalen går varm medan jag lagar middag

Jag fick ett telefonsamtal från förskolan idag. Som förälder vill man inte ha några samtal från dem, de ringer ju knappast för att berätta att någonting roligt har hänt. Den här gången hade det som tur var inte hänt Malte något.

Hej, det här är Monira på förskolan. Vi har APT idag. Fasen då, det hade jag missat helt! Stressa dit, hämta. Jag var dock inte ensam om att missa infon, det var barn kvar när vi gick därifrån.

Usch, jag vill inte vara en sån förälder! Jag vill ha koll, vara engagerad, vara klassförälder och allt det där. Jag lovar, det här var första och sista gången det hände. I fortsättningen är jag on top of things!

2 thoughts on “Jag är en sån

  1. Hehe ja sånt kan ju hända 😉 Jag skriver in alla APT i månadsbrevet till ”mina föräldrar”. Det lustiga är att dom som inte läser månadsbrev och jämt hämtar kl 15 kommer garanterat 16.30 APT dagen hahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *