Jag är med cykel

Vi vaknade till ett regnigt Hammarbyhöjden och trots att Iphonens väderapp hade sagt att det skulle klarna upp på dagen så fick vi stanna inne hela dagen och skåda skyfall efter skyfall genom fönstret. Tråkdag men ändå en nyttig dag då det har hunnits tvätta, städa och slappa.

På eftermiddagen fick vi besök av Js farmor och farfar. Med sig hade de en present till mig. En cykel!! Det är farmors som hon inte längre använder så nu står den i vårt förråd väntandes på solsken och en premiärtur. Nu måste bara en sån där sits för Malte införskaffas så är sommaren gjord. Vi ska ut på utflykter!

Nu har Malte somnat så jag passar på att blogga och vila lite. J ska iväg på sitt spinningpass. Jag har aldrig gillat att han har sina pass på söndagar för de förstör ofta hela dagen. Att grilla god middag är ofta för sent när han kommer hem och när vi gör något skoj på dagen så måste det alltid avbrytas för att han måste åka till Nautilus. Nu har jag äntligen fått som jag vill! I veckan sa han upp sitt pass, han har inte längre tid. Tjohoo!

Så här kan man ju också sova.

6 thoughts on “Jag är med cykel

  1. Jo, faktiskt. Två st..tre med niklas men de står helt förstörda utanför huset. Har väl stått där i två år nu eller nåt. Har gått så långt att varenda gång vi går förbi undrar vi vilka det är som låter sina cyklar stå utomhus i ur och skur! Sen kommer vi på att det är vi som är de skyldiga;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *